Turnhoutsebaan 5 - 3980 Tessenderlo
Tel.: 013 22 00 03
Aanvaard wat je niet veranderen kan maar verander wat je niet aanvaarden kan!

Uniek afslankingsconcept met voedings-en bewegingsadvies te Tessenderlo

De juiste voeding en correcte beweging zijn cruciaal voor jouw gezondheid en daar wil therapeute Inge Gielen uit Tessenderlo je graag bij helpen.

"Aan de hand van correct advies en lifestyle coaching met een programma op maat, garandeer ik je resultaat in een korte periode. Ik meet je een andere levensstijl aan met gezonde voeding, eventueel ondersteund door de nodige voedingssupplementen zodat we samen werken aan een blijvend resultaat. Ik werk niet met shakes of vervangmaaltijden. Je kan zeker eens zondigen en een keertje op restaurant met de juiste begeleiding en ondersteuning."

De juiste voeding en correcte beweging zijn cruciaal voor jouw gezondheid en daar wil afslankingscoach Inge Gielen uit Tessenderlo je graag bij helpen. Met een gezond lichaam in een gezonde geest en de nodige adviezen. Vertrekkend vanuit de persoon, rekening houdend met je levenswijze, job, sociale verplichtingen,..... wordt er een voedingspatroon op maat samengesteld. Zo kan afslanken prettig en makkelijk zijn.

"Daarnaast is het belangrijk voldoende te bewegen in combinatie met je gezonde voeding. Hierin kan ik je doorverwijzen naar geoefende begeleiders."

Reserveer jouw plaatsje telefonisch of contacteer me aangaande voeding en beweging. Ik werk als een ervaren deskundige regio Tessenderlo!

Ik garandeer je een aanpak op maat en een fantastisch resultaat in zeer korte tijdspanne en blijvend."

Clikc+